Dziś w stołówce Szkoły Podstawowej nr 3 szef kuchni pan Paweł Michalski, członek zarządu naszego Cechu, opowiadał dzieciom o tym, jak profesjonalny kucharz gotuje pyszne obiady, a kelner nie tylko podaje dania ale i również składa różnymi metodami serwetki. Na zakończenie spotkania Kucharz i Kelner opowiedział na czym polega jego praca. Więcej o tym wydarzeniu na naszej stronie „Kim zostanę jak dorosnę?”.
Ostatnie wpisy
Archiwa
- czerwiec 2024
- kwiecień 2024
- marzec 2024
- grudzień 2023
- listopad 2023
- październik 2023
- wrzesień 2023
- sierpień 2023
- lipiec 2023
- czerwiec 2023
- maj 2023
- kwiecień 2023
- marzec 2023
- luty 2023
- styczeń 2023
- grudzień 2022
- listopad 2022
- luty 2022
- grudzień 2021
- wrzesień 2021
- lipiec 2021
- czerwiec 2021
- maj 2021
- kwiecień 2021
- luty 2021
- styczeń 2021
Najnowsze komentarze